Workshops/ cursussen ZenT-tekenen

Kun je niet echt tekenen, maar maak je regelmatig krabbels en kleine tekeningetjes in de marges van notities? Of heb je last van stress en ben je op zoek naar een leuke manier om je gedachten even stil te zetten? Of ben je gewoon graag creatief bezig met potloden en stiften, dan is ZenT tekenen echt iets voor jou.

ZenT tekenen is een vorm van meditatie door tekenen van patronen. Er is geen goed of fout.

De getekende patroontjes worden gecombineerd, waardoor een leuke tekening ontstaat.

Zo ontstaat een zelfgetekende kleurplaat. Ik geef workshops van 3 lessen voor beginners, waarin opeenvolgend aan bod komen:

Intuitief tekenen, tekenen met bestaande patroontjes, effecten met schaduw en kleur, diepte en samenhang.

Uiteindelijk maken we een werkstukje van onze tekening, in de vorm van een schilderijtje, een sieradendoosje, of iets anders in overleg. Materialen hiervoor (bijv een lijstje)  kan de cursist zelf meebrengen of bij mij kopen. 

 

Maar ik geef ook een leuk avondvullend programma in de vorm van een workshop op locatie.

Bent u gastvrouw voor een zussendag, collega-uitje of zoekt u een activiteit omuw maandelijkse bijeenkomst met vriendinnen in te vullen?

Ook dan bent u op het juiste adres.

 

Klik op contactpagina, vul je gegevens in en ik maak voor u een persoonlijk programma waarin we gaan tekenen. En het leuke is: ik kom bij u thuis. U hoeft niks te doen behalve te zorgen voor een hapje en drankje.