Handlettering is helemaal in! Overal zijn de sierlijke letters terug te vinden. Handlettering is een combinatie van schrijven en tekenen met de bedoeling woorden en spreuken zo mooi mogelijk weer te geven. Een creatieve en vrijblijvendere vorm van Calligrafie

 

Tijdens de cursus Handlettering leer je alles over het maken van sierletters.Je gaat letters tekenen met potlood en fineliner. Ook maak je kleine illustraties ter decoratie zoals banners, bloemen en frames. Daarnaast experimenteer je met letters, kleuren en materialen zoals brushp en ecoline. En als eindwerkstuk bied ik de mogelijkheid om een werkstuk te maken op een houten bord. Ik leer je tips om een eigen ontwerp te maken van je spreuk, voor een goede vlakverdeling en een mooie compositie. Echt een kunstwerk dus, en voor iedereen haalbaar na mijn 4 lessen.

De cursus duurt 4 lessen en wordt op div. plekken geven. Zie hiervoor de agenda.

Daarnaast geef ik ook workshops speciaal voor de ecoline brushpennen.

 

En uiteraard is het mogelijk om workshops op locatie te geven.Denk hierbij aan een zussendag, een vriend(inn)en avond, een vrijgezellenfeest. Stuur mij een bericht via mijn contactformulier en ik stuur op verzoek graag informatie en prijzen toe,

Zie hier een aantal prachtige resultaten van de workshops